Υπηρεσίες

Home » Service

συνεργείο καθαρισμου βιολογικου καθαρισμου επαγγελματικων χωρων σπιτιων airbnb

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Η αφοσίωσή μας στην καθαριότητα

Κάθε συνεργασία για εμάς είναι μοναδική και διαφορετική! Παίρνουμε σοβαρά το πλάνο που δημιουργούμε μαζί σας και φέρνουμε εις πέρας όλες τις εργασίες καθαρισμού ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Αν χρειάζεστε συνεργείο καθαρισμού στην Αθήνα είστε στο σωστό δρόμο!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι υπηρεσίες του
συνεργείου καθαρισμού μας

Αν χρειάζεστε συνεργείο καθαρισμού στην Αθήνα παρακάτω θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για την καθαριότητα του χώρου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

καθαριμσος-επαγγελματικου-χωρου

Καθαρισμός Επαγγελματικού χώρου

Η σημασία της καθαριότητας του επαγγελματικού σας χώρου είναι μεγάλη! Εμείς προσφέρουμε την κατανόησή μας σε αυτό τον τομέα και προγραμματίζουμε ευέλικτα ραντεβού για την αξιολόγηση του χώρου σας και έπειτα προγραμματίζουμε βάση του ωραρίου σας τις κατάλληλες ώρες για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του χώρου σας. Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

καθαρισμος-σπιτιου

Καθαρισμός του
Σπιτιού σας

Ο προσωπικός μας χώρος πρέπει να μας ξεκουράζει και να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για όλα τα υπόλοιπα. Το σπίτι σας θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση καθώς είναι ο προσωπικός σας χώρος! Διαθέτουμε τη διακριτικότητα που θέλετε βάση του ευέλικτου προγράμματος που διαθέτουμε για να σας εξυπηρετήσουμε! Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στον κάθε χώρο είναι μοναδικά και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου! Απολαύστε το καθαρό σας χώρο με τους αγαπημένους σας! Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Αττική.

καθαρισμος-απο-ανακαινιση

Καθαρισμός μετά από
Ανακαίνιση

Μετά από μια ανακαίνιση το πιο ευχάριστο κομμάτι είναι όταν μπαίνετε στο νέο σας σπίτι για μια νέα αρχή και ένα λαμπρό μέλλον! Εμείς είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε τον πρώτο και βαρύ καθαρισμό του σπιτιού σας μετά την ανακαίνιση! Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι προσαρμοσμένα για τέτοιες καταστάσεις βάση την εμπειρία μας! Απολαύστε το νέο σας σπίτι χωρίς τη δύσκολη δουλειά της πρώτης καθαριότητας. Αφήστε το στους ειδικούς! Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Αττική.

Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι η καλύτερη λύση για την εξάλειψη των οσμών, τυχόν λεκέδων και την απολύμανση. Με το βιολογικό καθαρισμό φεύγουν όλα τα μικρόβια. Επίσης, για τον βιολογικό καθαρισμό χρησιμοποιείται ειδική σκούπα που αφαιρεί τη σκόνη και οποιοδήποτε σκουπίδι ή οργανισμό, αλλά και ατμοκαθαριστές που βγάζουν ξηρό ατμό στο τελικό στάδιο καθαρισμού. Ο βιολογικός καθαρισμός μπορεί να εφαρμοστεί σε μοκέτες και χαλιά κάθε είδους, στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες κ.α. Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε όλη την Αττική.

Καθαρισμός AirBnB

Καθαρισμός Airbnb

Αν διαχειρίζεστε AirBnB σίγουρα θα ξέρετε ότι η καθαριότητα του σπιτιού είναι η πιο σημαντική και η πρώτη που ο καλεσμένος σας κοιτάζει κατά την άφιξή του! Επίσης, και λόγος για μια θετική κριτική! Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα του AirBnB σας ευέλικτα και αξιόπιστα. Κλείνουμε το πρώτο ραντεβού αξιολόγησης και έπειτα οργανώνουμε τον καθαρισμό του AirBnB κάθε φορά που είναι άδειο για να είναι έτοιμο για τον επόμενο! Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σε Airbnb χώρους σε όλη την Αττική.

καθαρισμος-απο-παρτι-event

Καθαρισμός μετά από
Event/Πάρτι

Απολαυστικά τα πάρτυ δεν μπορούμε να πούμε όμως και το ίδιο για τον καθαρισμό που πρέπει να γίνει μετά! Είμαστε εδώ για να σας απαλλάξουμε από τη διαδικασία σχολαστικού καθαρισμού του χώρου σας έπειτα από κάποιο event ή πάρτυ που έχει γίνει! Σημαντικό είναι να απαλλαγεί ο χώρος αυτός από οποιαδήποτε μυρωδιά αλλά και λεκέδες έτσι ώστε να απολαύσει το χώρο σαν καινούργιο ο επόμενος διοργανωτής!

Καθαρισμός-νεόδμητου-διαμερίσματος

Καθαρισμός νεόδμητου Διαμερίσματος

Μετά την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών και όταν όλα τα υπόλοιπα συνεργεία αποχωρήσουν, είναι η ώρα για το συνεργείο καθαριότητας! Σκοπός του συνεργείου καθαρισμού είναι να εξαφανίσει όλα τα σημάδια που οι κατασκευαστικές εργασίες αφήνουν!  Οι εργασίες καθαρισμού που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν είναι πολλές και απαιτητικές. Καλέστε μας σήμερα κιόλας για να ετοιμάσουμε το νέο σας χώρο! Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Αττική.

Καθαρισμός-εξωτερικών-Χώρων

Καθαρισμός εξωτερικών Χώρων

Η καθαριότητα του εξωτερικού σας χώρου είναι εξίσου σημαντική με την καθαριότητα του εσωτερικού! Μην αφήνετε την είσοδο του επαγγελματικού σου χώρου ή του διαμερίσματός σας να είναι σε κακή κατάσταση! Μπορούμε να το αναλάβουμε και αυτό ακόμα και τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σου και να έχετε πάντα μια είσοδο αστραφτερή και πεντακάθαρη για τους καλεσμένους σας. Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σε εξωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους σε όλη την Αττική.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Σχέση Ποιότας-Κόστους

Όλες οι υπηρεσίες μας και η κοστολόγηση τους είναι παρακάτω! Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του επαγγελματικού σου χώρου του σπιτιού σου, του AirBnB σου και παρέχουμε υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού! Καλύπτουμε όλη την αττική με ενδεχόμενο κόστος μεταφοράς το οποίο αξιολογείτε ανάλογα την περίσταση!

Βιολογικός καθαρισμός

Individual Plan
159 99
/Month
Dusting and vacuuming
Interior window cleaning
Cleaning bathrooms and kitchens
All services in the Basic Package

σπιτια απο ανακαινιση

Individual Plan
159 99
/Month
Dusting and vacuuming
Interior window cleaning
Cleaning bathrooms and kitchens
All services in the Basic Package

Premium Cleaning Package

Individual Plan
459 99
/Month
Dusting and vacuuming
Interior window cleaning
Cleaning bathrooms and kitchens
All services in the Basic Package

Standard Cleaning Package

Individual Plan
259 99
/Month
Dusting and vacuuming
Interior window cleaning
Cleaning bathrooms and kitchens
All services in the Basic Package

Standard Cleaning Package

Individual Plan
259 99
/Month
Dusting and vacuuming
Interior window cleaning
Cleaning bathrooms and kitchens
All services in the Basic Package

Working Hours

Schedule and Hours

Is allowance instantly strangers applauded discourse so.
Separate entrance welcomed sensible laughing why one moderat.
Mon-Wed 08:00 AM - 11:00 PM
Thursday 08:00 AM - 09:00 PM
Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday 11:00 AM - 06:00 PM
Sunday Closed

Χρειάζεσαι συνεργείο καθαρισμού με Μοναδικά πλεονεκτήματα? Ασυναγώνιστη ποιότητα?

Το συνεργείο καθαρισμού μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Αττική! Καθαρισμός σπιτιών, καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, καθαρισμός Airbnb, καθαρισμός μετά από ανακαίνιση και βιολογικός καθαρισμός. Κάλεσε τώρα για προσφορά στο χώρο σου!

Επικοινώνησε μαζί μας

+30 6998804388

συνεργείο-καθαρισμου-βιολογικου-καθαρισμου-επαγγελματικων-χωρων-σπιτιων-airbnb
© 2024 | Designed by Room360-advertising-web-design