Επικοινωνία

Home » Contact

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πάρε άμεσα προσφορά, μόνο με ένα click!

Επικοινώνησε μαζί μας για υπηρεσίες συνεργείου καθαρισμού στο χώρο σου με τους παρακάτω τρόπους!

Email

02vicky05@gmail.com

Τηλέφωνο

+30 6998804388
+30 213 022 6838

Διεύθυνση

Ξηρογιάννη 5, Ζωγράφου, Αττική, 157 73

Στείλε μας ένα μήνυμα

Στείλε μας δωρεάν μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε συχνές ερωτήσεις για τις υπηρεσίες μας αλλά και τις απαντήσεις τους! Είναι κάτι που δεν έχουμε καλύψει; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα λύσουμε τις απορίες σας.

Δε χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα εσείς ούτε να μας παρέχετε με κάποιο καθαριστικό! Μόλις πραγματοποιήσουμε την αξιολόγηση του χώρου σας μπορείτε αν θέλετε να μάθετε όλες τις πληροφορίες για τον τρόπο που θα πραγματοποιήσουμε τον καθαρισμό!

Ναι, προσφέρουμε καθαρισμό και για τους επαγγελματικούς σας χώρους με ευέλικτο πρόγραμμα και οικονομικές λύσεις! Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά και να κλείσουμε ένα ραντεβού αξιολόγησης του χώρου σας!

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι η καλύτερη λύση για την εξάλειψη των οσμών, τυχόν λεκέδων και την απολύμανση. Με το βιολογικό καθαρισμό φεύγουν όλα τα μικρόβια. Επίσης, για τον βιολογικό καθαρισμό χρησιμοποιείται ειδική σκούπα που αφαιρεί τη σκόνη και οποιοδήποτε σκουπίδι ή οργανισμό, αλλά και ατμοκαθαριστές που βγάζουν ξηρό ατμό στο τελικό στάδιο καθαρισμού. Ο βιολογικός καθαρισμός μπορεί να εφαρμοστεί σε μοκέτες και χαλιά κάθε είδους, στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες κ.α.! Επικοινωνήστε μαζί μας για να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να λάβετε προσφορά!

Subscribe for Newsletter!

Brother set had private his letters observe outward resolve.
Shutters ye marriage to throwing we as.
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
© 2024 | Designed by Room360-advertising-web-design